Dana Eti

Üretim sürecimizde en yüksek hijyen standartlarını gözetiyoruz. Çiftliklerimizde sağlıklı ve doğal yöntemlerle yetiştirdiğimiz hayvanlarımızın etlerini, modern ve hijyenik tesislerimizde işliyoruz.

Kaliteli ve lezzetli et ürünlerini müşterilerimize sunmaktan gurur duyuyoruz. Tüm üretim sürecinde en yüksek hijyen standartlarına uymakta özen gösteriyoruz.

Kasaplar, restoranlar, oteller ve toptancılara toplu olarak ürünlerimizi sağlarken, bireysel müşterilerimize de perakende satış mağazamızdan kolayca ulaşmalarını sağlıyoruz. Müşterilerimize sağlıklı ve lezzetli bir et deneyimi sunmak için sürekli olarak ürünlerimizi denetim altında tutuyor ve kalite standartlarımızı koruyoruz.

Dana Eti Ürünleri

Dana etinin kesim işlemi sonrasında 4 parça haline gelmiş durumu. Dana Takım Kemikli aynı zamanda Dana Karkas olarak da adlandırılmaktadır. 2 adet Dana Kol Kemikli ve 2 adet Dana But Kemikli ürünlerini içerir.

Dana Kol Kemikli, Dana Karkas’ın ön bölümüdür. Dana Kol, 1 adet kolu ifade etmektedir.

Dana Kol bölümünde, Gerdan, Kürek, Döş, Kaburga, Pirzola bulunur.

Dana Karkas’ın arka bölümüdür. Dana But 1 adet ürünü ifade etmektedir.

Dana But içeriğinde İncik, Tranç, Nuar, Sokum, Kontranuar, Kontrafile, Pançeta, Bonfile ürünleri bulunur.

Dana But Kemikli ürününden elde edilir. Fleto bölümü ayrılan Dana But Kemikli ürünü Dana Kısa But Kemikli olarak adlandırılır.

Dana But Kemikli’den elde edilir. Çanak kemiğinden başlar, Dana But’un en altına kadar devam eder.

Dana But Kemikli ürününden elde edilir.

Dana Karkas’ın kıymalık bölümlerinden elde edilir. Kullanım amacına göre farklı yağ oranındaki bölgeler ve çekim sayısı tercih edilebilir.

Dana Karkas’ın kuşbaşı için uygun bölümlerinden elde edilir. Kullanım amacına göre birim büyüklüğü ve yağ oranı tercih edilebilir.

Dana Karkas ürününden elde edilir. Dana Sote yemeğinde kullanıma uygundur.

Dana But, Dana Fleto ürünlerinden elde edilebilir. Fleto’nun iç bölgesinde bulunur. Dana etinin en yumuşak bölgesidir. Izgara, ve tava yemeklerinde tercih edilir.

Dana Kol, Dana Pirzola ürünlerinden elde edilir. Kaburganın dış bölümünde bulunur. Yapısı ve yağ oranı sebebiyle ızgara ve tavada tercih edilen üründür.